top of page
Caută
  • cabinetdenutritieonline

CE EFECTE AU ANTICONCEPȚIONALELE?


În Biblie, sângele menstrual este numit „floarea care precede fructului uterului”. Menarha(prima menstruație) semnifică cum viitoarea femeie a „născut o floare”, aș spune o floare de lotus.

Puține femei înțeleg sau devin conștiente de puterea sângelui sacru, fără să fim educate către celebrarea acestui moment lunar.

Adolescentele, mamele și orice femeie trebuie să-și cunoască feminitatea, să-și onereze trupul de femeie și să nu le fie teamă sau rușine de aceste momente profunde. Învățând să ne conectăm la sângele menstrual, devenim conștiente de puterea cu care suntem inzestrate.

Numai noi suntem formate de mici că acest proces, menstruația reprezintă ceva murdar și ,, necurat,, , ba chiar, nu ai voie în Biserică în aceste momente. :)) Really?

Dar alte tradiții au ritualuri sacre lunar pentru aceste momente, celebrând forța vitală cu care este înzestrată femeia.

A venit momentul să devenim deschise, conștiente de această putere sacră, care face parte din procesul nostru spiritual. Aceste fluide feminine reprezintă un canal sacru către vindecarea spirituală.


În primii ani de menstruație, femeia prezintă cicluri menstruale neregulate, ceea ce este normal până la armonizarea întregului proces de transformare, atunci corpul femeii începe să producă cu adevărat hormoni. Dar ce facem noi în aceste momente? NU OFERIM EDUCAȚIE. NU CELEBRĂM ACEST MOMENT. Ducem tânăra fata la control și aflăm că cea mai rapidă și eficientă metodă de tratament este pilula contraceptivă, anticoncepționalele. Rar o să întâlnești un medic care vrea să găsească cauza reală și să o trateze natural. Iar noi ne putem toată încrederea în medic și nu ne mai ascultăm propriul corpul, devenim niște roboți.

INTRODUCEM ÎN CORP HORMONI SINTETICI, IAR CORPUL NU MAI PRODUCE PROPRII HORMONI ȘI ESTE DEZECHILIBRAT ÎNTREGUL PROCES DE TRANSFORMARE.

EFECTELE ANTICONCEPȚIONALELOR PE TERMEN LUNG:

-scade densitatea minerală osoasă

-afectează fertilitatea și automat, epuizarea nutrienților

-reduce major nivelul vitaminelor B12, B2, B6, acid folic, Zinc

-modificări în greutate( cu cât este mai mare nivelul de Estrogen din pilulă)

-ciclul va fi tot neregulat după întreruperea pilulei

-risc CRESCUT DE hipertensiune arterială, cheaguri de sânge, atacuri de inimă

-infecții vaginale prin modificarea hormonilor

-crește riscul de cancer de col uterin, cancer la ficat, dezvoltare tumori hepatice

-se modifică sistemul nervos central, DEPRESIE

- ACNEE

-scade libidoul, de ce? Anticoncepționalele determină ficatul să crească producția unei proteine ​​numite "SHBG"( sex hormone-binding globulin - reglarea concentrației de hormoni sexuali) , care reprezintă globulina de legare a hormonilor sexuali. Această proteină se leagă, de fapt, la testosteronul liber, astfel încât să nu se poată lega de alte celule. Când testosteronul se leagă de SHBG, acesta nu ajunge la celulă și deci nu are efectele sale obișnuite de ameliorare a libidoului. Unele femei se confruntă cu un libido mai scăzut, chiar și după întreruperea pilulei, deoarece SHBG poate rămâne ridicat în organism pentru o perioadă mai lungă.

COMPOZIȚIA ANTICONCEPȚIONALELOR ȘI EFECTELE:

-Etinilestradiol ( estrogenul chimic, de sinteză)- modificări asupra rezistenței periferice la insulină

- Levonorgestrel (progesteronul de sinteză)- căderea părului

-formarea cheagurilor de sânge, riscul de atac de inimă și hipertensiune arterială

CE FACE O PILULĂ CONTRACEPTIVĂ? PROVOACĂ O SÂNGERARE FORȚAT , IAR CORPUL NU MAI POATE PRODUCE PROPRII HORMONI.

Dacă ai început să folosești anticoncepționale pentru că aveai un ciclu neregulat, după oprirea pilulelor, CICLUL VA RĂMÂNE TOT NERUGULAT ȘI VEI FORMA UN HAOS ÎN ORGANISMUL TĂU.

Femeile sunt în general tratate cu contraceptive care fac supresie pe homonul luteinizant LH (NECESAR PENTRU OVULAȚIE) și scad producția de androgeni secretați în ovare. Așa apare sindromul ovarelor polichistice, prin dereglarea hormonală provocată. Pentru tratarea acestei afecțiuni și reglarea nivelului de glicemie, se oprește consumul de proteină animală,lactate, alcool și cafea. Pacienta urmează o dietă personalizată și exerciții precum pilates, yoga, înotul.

Trebuie înțeleasă cauza! 

PENTRU MENSTRUAȚII DUREROASE, ABUNDENTE, NEREGULATE:

PENTRU ACNEE :

EXCLUDEM LACTATELE DE VACĂ, DIN CAUZA EXCESULUI DE HORMONI ȘI A CAZEINEI ; ȘI PRODUSELE RAFINATE ȘI SUPER-PROCESATE.

CA ANTIINFLAMATOARE FOLOSIM: CURCUMIN- cel mai puternic antiinflamator natural, antioxidant cu efecte antivirale, anti-cancer și de reducere a colesterolului.


NU MAI OPRIȚI PROCESELE NATURALE DE TRANSFORMARE! Prin inducerea unui ciclu artificial cu hormoni din pilulă, doar veți înrăutăți dezechilibrele pe care le aveți!

Respectați Universul și darul pe care l-ați primit prin întruparea în corp de femeie! Iubiți feminitatea voastră, senzualitatea și toate procesele de curățare ale organismului!

CONȘTIENTIZAȚI ENERGIA VITALĂ ȘI PUTEREA RENAȘTERII SPIRITUALE CU AJUTORUL CICLULUI MENSTRUAL LUNAR!

59 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page