top of page
Caută
  • cabinetdenutritieonline

CUM SE FORMEAZĂ INFLAMAȚIA ÎN CORP ( OTITE, FARINGITE, LARINGITE, BRONȘITE) ?

Laptele și produsele lactate reprezintă cele mai inflamatorii alimente din dieta omului modern, după gluten. Încep problemele digestive : balonare, gaze, constipație( în timp cronică ), diaree, acnee. De-a lungul anilor, urmează o încărcare a corpului cu mucus și toxine, formându-se otite, faringite, laringite, bronșiolite, alergii și intoleranțe alimentare. Zahărul și proteinele din lapte cauzează adevărate inflamații în corp. 

COPIII SUNT ÎNDOPAȚI DE LAPTE ȘI PRODUSE LACTATE ȘI TOTUȘI, TOT TIMPUL BONAVI : tuse continuă, otite, faringite, laringite, alergii și alte forme de ,,-ită,, , inflamație. 
Nu vreau să pară supărător, dar mamele au nevoie să fie deschise, pentru a avea liniște în familie.
Persoanele care prezintă intoleranță la lactoză nu produc enzima lactază, care este necesară pentru a descompune lactoza, un zahăr găsit în lapte, provocând probleme digestive ori de câte ori consumă produse lactate. Oamenii care produc enzima lactază, dar reacționează încă slab la lapte, răspund la cele două proteine ​​găsite în lapte, cazeină și zer. Cazeina este o proteină cu o structură moleculară foarte asemănătoare cu cea a glutenului, iar 50% dintre persoanele care prezintă intoleranță la gluten sunt intolerante la cazeină.

De la vârste fragede( 3 ani) corpul nu mai este capabil să producă acele enzime care sunt create pentru digestia lactatelor. Aflatoxina pe care o conține laptele de vacă, nu poate fi utilizată de corpul nostru, fiind toxică.

KEFIRUL ( PRODUS FERMENTAT) ESTE MULT MAI AGRESIV, CARCINOGEN. ESTE UN PRODUS OXIDAT.

Laptele, ca majoritatea produselor de origine animală, este un aliment care formează acid, adică ori de câte ori consumați lapte, corpul dumneavoastră trebuie să compenseze aciditatea crescută pentru a restabili un echilibru neutru al pH-ului. CORPUL TREBUIE SĂ SCOATĂ CALCIUL, MAGNEZIUL ȘI POTASIUL DIN CORP PENTRU A TRANSFORMA ACIDUL ÎN BAZĂ.

Cei care au dureri la încheieturi, coloană, fracturi, artrită și reumatism, trebuie să renunțe la consumul de lactate.

Oamenii sunt îndoctrinați că nu pot trăi normal fără Calciul găsit în lactate sau suplimente.



În cele din urmă, decizia de a consuma sau nu lactate se bazează pe tine. Încearcă să elimini 100% laptele și produsele lactate din dieta ta timp de 30 de zile și să acorzi atenție modului în care corpul tău reacționează. Apoi, le poți reintroduce și observă reacțiile organismului.

Dacă decideți să eliminați laptele, nu vă temeți, există o mulțime de alte surse naturale de calciu pe care le puteți încorpora în dieta ta:

- semințe de susan, migdale, nuci, semințe de chia și plantele verzi.

- Lapte vegetal din diverse semințe și nuci



CAZEINA CARE SE GĂSEȘTE ÎN LAPTE ȘI PRODUSE LACTATE, PRODUCE ÎN CORP :

Dureri premenstruale, colite, artrite, carii dentare, acnee, eczeme, diferite forme de cancer.

PENTRU COPII, LACTATELE duc la infectii diverse, răceli și infecții ale sinusului și urechii- otite, sinuzite , alergii (sensibilități de toate formele) , deficiență de fier( ANEMIE FERIPRIVĂ DE LA 1 AN), astm bronșic, diabet juvenil, sângerare intestinală.

Cu timpul, adultul începe să aibă boli cornice. Dacă vei îndopa copilul cu antibiotice de mic, la vârsta adultă sănătatea va fi doar ceva fictiv și superficial înțeles.

Dragi mămici, dacă vă iubiți copilul , alegeți calea către natură și simplitate!

405 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires


bottom of page