top of page
Caută
  • cabinetdenutritieonline

Hrana vibrațională

Frecvența vibrațională a unui organism sănătos este între 62-68 de Hertzi. Alimentele pe care le consumăm zilnic și ne influențează sănătatea, reduc și vibrația corpului, ducând la suferință și diverse patologii.

Plantele, florile, păsările, animalele și întregul Univers vibrează la fel ca și noi.

Suntem copiii lui Dumnezeu, copiii lui Buddha și avem aceeași natură divină, avem datoria de a ne iubi și proteja unii pe alții, de a respecta fiecare suflet din jurul nostru.

Frecvența vibrațională la care aducem corpul prin hrana consumată și stresul zilnic, atrage aceleași experiențe și oameni!

Consumul de fructe și legume crude ne crește vibrația corpului, mai ales cele care au fost crescute natural și consumate coapte.

Ce ne ridică vibrația corpului:

- apa curată pură, alcalină, de preferat și apa vie din fructe, mult mai plăcută organismului decât apa moartă din pământ

Băile cu săruri Epson sau cu sare de Himalaya ne pot ajuta să ne curățăm/detoxifiem corpul astral, echilibrând centrii energetici .

Utilizati săpunuri naturale, fără chimicale sau arome artificiale care ne slăbesc aura energetică.

-semințele crude

-mierea naturală!

-veniți zilnic în contact cu soarele, copacii, natura și faceți exerciții profunde de respirație



Suntem plini de emoții negative, de frici , de spaima zilnică a ce se poate întâmpla mai rău.

Emoțiile negative- furia, invidia, gelozia, lăcomia, îndoielile, stupiditatea sunt cauzate de ignoranța ființelor umane. Nu suntem capabili să realizăm natura divină, să avem compasiune față de toate ființele simțitoare.

Oamenii se pierd în egoism și experimentează suferința, fricile și automat, diverse boli.

Ne formăm aceste stări prin hrana consumată și lăsând mintea să-și creeze tot felul de realități. Prin meditație ne putem centra și în același timp, creștem vibrația corpului.

Oamenii au de multe ori un ton acid și o stare proastă, acestea indicând o vibrație foarte joasă a corpului.

Dar suntem bucuroși să realizăm că aceste emoții negative nu reprezintă natură noastră divină și putem în orice moment să le eliminăm din viața noastră.

Alimente care scad vibrația corpului:

-consumul de proteină animală, ne încărcăm corpul cu vibrațiile emise de animale în timpul sacrificării sau când le este luat puiul de lângă ele: disperare, frici, teroare, tristețe, suferință.

Atât brânza, untul și ouăle sunt impregnate cu aceeași informație și conduc tot la stări și emoții negative.

-alimente procesate, fast-food

-făină albă, zahăr alb

- conservele


Este important ca la fiecare masă să avem un ritual pentru binecuvântarea hranei pe care o consumăm, pentru a crește vibrația alimentelor.


Prin practicarea toleranței, a iubirii, a compasiunii față de tot ce ne înconjoară, ne putem purifica emoțiile negative, ne creștem vibrația și putem ajunge la o înțelegere mai profundă asupra vieții, a morții și a vieții după moarte. Toate aceste emoții negative reprezintă doar obstacole în viața noastră, nu fac parte din noi.

FIIINȚELE UMANE SEMNIFICĂ IUBIREA, COMPASIUNEA, LUMINA. ACEASTA ESTE NATURA NOASTRĂ DIVINĂ. NATURA LUI DUMNEZEU. NATURA LUI BUDDHA.

Dumnezeu n.o să te pedepsească niciodată, nu există judecată, nu există rău din parte Lui, doar LUMINĂ ȘI IUBIRE! Suntem creatorii propriei noastre realități!

Mama, care este rădăcina vieții noastre,poate nu a avut parte de aceste informații speciale, dar noi suntem datori să iubim și să respectăm, să fim deschiși și să arătăm compasiune față de întregul Univers! Doar așa ne putem crește vibrația: prin hrana spirituală , meditație și alimente care provin de la Mama-Natură!





28 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page